MUSH Vaisto Blå Freeze-Dried (nöt-kalkon-lax)
Om du har Bonuscard Skriv ditt medlemsnummer i meddelandefältet i kassan.
MUSH Vaisto Blå Freeze-Dried (nöt-kalkon-lax) är ett frystorkat helfoder för hundar med samma höga näringsvärde och kvalitet som vanligt råfoder. Tack vare att fodret är frystorkat har det låg vikt och tar liten plats samtidigt som tillverkningsmetoden bevarar dess smak och näringsämnen – perfekt att ta med sig på resor, utställning, tävling och vandring.
Vaisto Blå Freeze-Dried är en frystorkad version av Vaisto Blå. Ett lättsmält och kalorisnål helfoder för vuxna hundar. Fodret har mycket bra balans av fettsyror och passar därför speciellt bra för hundar med hud- eller pälsproblem.
ENKELT ATT ANVÄNDA
Tillsätt ljummet vatten och låt fodret dra i sig minst fem minuter – redo att serveras till hunden! Finns i påse på 250 gram och 800 gram. Exempel på utfodringsmängd hittar du under utfodringsanvisningar
INGREDIENSER
Nötkreatur 40 % (kött, mage, hjärta, lunga, senor, brosk), gris 27 % (kött, hjärta, lunga, lever, ben, brosk), kyckling 23 % (kött, ben, muskelmage, lever, brosk), grönsaker, frukter och oljor 10 % (broccoli, sallad, äpple, morot, kallpressad solrosolja, camelinaolja).
UTFODRINGSMÄNGD
Ge din hund en daglig portion som motsvarar omkring 1 % av hundens vikt. Om hunden väger 5 kilo ska den få cirka 50 gram frystorkat (torrvikt) per dag fördelat på en eller två måltider. Mät gärna upp mängden mat med ett mått hemma så att du vet hur mycket du ska ge när ni är på resa. En deciliter väger cirka 30 gram.
OBS! Mängden mat varierar beroende på ålder, aktivitetsnivå, ämnesomsättning och miljö. Ta i beaktande att det här endast är en riktlinje, du kan behöva justera enligt din hunds behov. Utgå alltid ifrån din hunds unika behov och håll koll på hullet.
Hundens vikt | MUSH frystorkat gram/dag |
2 | 20 |
5 | 50 |
10 | 100 |
15 | 150 |
20 | 200 |
30 | 300 |
40 | 400 |
FÖRVARING
Förvaras i rumstemperatur skyddad från fukt.
SISTA FÖRBRUKNINGSDAG
Produkten håller 18 månader fr.o.m. tillverkningsdagen.